confiuse

hai momies smua,nk tnya saya dh msuk 18mnggu..tpi msih tk rsa lgi prgerakan baby..prut klau brdiri bru nmpk sikit,klau baring dye tk nmpk sgt..perkara biasa ka ?..kdg2 confiuse jgk sbb..mntk pndgn smua..ni ank first saya..18 hrbln ni bru appoitmnt scan ngn dok..hrp2 baby sihat..

1 Trả lời

Normal kan masa baring mmg perut nampak kecik 😊 Nanti dah masuk 20w...inshaAllah hari2 boleh rasa baby gerak..

5y trước

wah yeke bestnya..tq 😊😊tk sbr nk tunggu saat tu dn rasa baby gerak...😄