scan

nk tnya, klau scan baby bru 5 minggu dh nmpk ke? tolong rply yea

4 Các câu trả lời

Kecik lagi baru nampak kantung je. Saya masa bukak buku dkt kk and scan 7w5d doc tak nampak baby. Too small. Kantung je ada dgn dot putih. Dot putih tu baby. And mesin kira baru 5w6d mcmtu. Masa 12w saya repeat scan baru sama dgn usia dia. Nampak kepala tangan kaki jantung dia. Bagi dia masa developed dulu hehe

5y trước

10w dh start nampak dah bentuk. Kalau 12w tu kaki tangan dah almost fully developed.

Selalunya belum..kalau swasta pn diorg akn tngu 6w ke atas dlu..tp sy 4w dh nmpk mcm kantung,janin xnpk lg...tue just utk pastikn bkn luar rahim

5y trước

Klau swasta pn diorg kdg xnk ambik bawah 6w sbb diorg tkut xnpk n nt xcustomer prtikal..klu kk biasa 7w bru scan..tnggu la dlu

Baru nampak kantung baby sis 😊 sbb saya ada scan masa baby 5 minggu @ klinik swasta utk pastikan baby dalam rahim..

5y trước

Sama la macam saya risau,sebab sebelum ni ade kes beby luar rahim.

Belum . tggu lg 10week. nnti nmpk...