luka jahitan

Hai momies hrini dh msuk hri 22 hri sya berpntang. Msa hbs berslin ok je buang air kecil. Berapa hari lps. Kalau buang air kecil mmg tkdpt dduk. Sbb klau air tu kna luka jahitan mmg pedih sngt. Nk tnya . Mmg mcmtu ka proses smbuh luka jahitan sbb skrg klau buang air kecil.mmg kna berdiri ja.

1 Trả lời

Sis sapu ubat x tmpt jahit?? Kalau sapu sndri tgok dkt crmin luka jahitan 2.tkut tebuka..if husbnd yg tlg sapu ubt,mntk husbnd yg tgokkn luka