Terjatuh ketika pregnant 37week

Hai mom smua trutama yg lebih tau dn brpengelaman ..bahaya ke tidak apabila terjatuh/tergelincir smasa pregnant ? Tapi tak keluar darah .. Sy bru sj terjatuh..tapi tubuh bhgian kanan sy sja yg tehempas ke lantai..takda kluar darah atau apa2..sudah call.misi ,dorang cakap klau tak ada kluar darah, tidak perlu datang klinik .. Emm ada yg pernah alami ker? Mcm man a ehh ..#tolongjawab

7 Các câu trả lời

sy ecident naik moto baby 19 week xde pendarahan sakit perut...alhamdulillah baby ok sekarang 1 bulan da