Terjatuh ketika pregnant 37week

Hai mom smua trutama yg lebih tau dn brpengelaman ..bahaya ke tidak apabila terjatuh/tergelincir smasa pregnant ? Tapi tak keluar darah .. Sy bru sj terjatuh..tapi tubuh bhgian kanan sy sja yg tehempas ke lantai..takda kluar darah atau apa2..sudah call.misi ,dorang cakap klau tak ada kluar darah, tidak perlu datang klinik .. Emm ada yg pernah alami ker? Mcm man a ehh ..#tolongjawab

7 Các câu trả lời

Sy pernah jatuh ms 7 bulan..air paip penuh dpn pintu toilet. Sy terus scan n baby ok.. takde pendarahan..anak dh 2y alhamdulilah ok..malah paling cepat pandai berborak mcm dh 4y. Doc yg scan sy ms sy jatuh tu bg sy tenang bila dia ckp dia pn selalu jatuh ms pregnant tu. 😅

saya pernah jugak jatuh dulu..jatuh moto dengan jatuh bilik air..lbh kurang 5 6 bulan jgk preggy tp xde drh kluar..alhamdulillah..baby xde ape2..kalau awak was2 pg klinik swasta laa..

pernah terjatuh dlm toilet..mmg x de kuar darah pe smua...tp hati ttp x sdp jgk..pi klinik gk...alhamdulilah x de ape bila scan baby tgh seronok menendang😅

saya baru lepas jatuh kerusi semalam, perut dah sarat sangat 39w++ 😂 alhamdulillah takde apa apa and baby pun active macam biasa huhu

sy pernah jatuh 37w gak thn lps jatuh naik motor jln licin sbb hujan 😅sy x p KK just pantau je bby gerak dlm masa 24jm tu

sy ecident naik moto baby 19 week xde pendarahan sakit perut...alhamdulillah baby ok sekarang 1 bulan da