Assalam.

Hai, mom to be.. Saya nak share yg saya ni terlalu sensitif pada bau.. Xtahan sgt.. Sampaikan semua benda jd busuk,bau bdn suami pun jd xleh tahan. Normal ke?? Ada tips x utk hilangkan.??

1 Trả lời

kalau pregnant, tu normal.. nk ilang kn mcm impossible.. tapi kalau nk kurang kn, kne la jarak kn diri dgn suami.. sapu minyak angin kt hidung.. sama mcm sy.. tidor ngn suami pn da brbulan x sekatil sbb x tahan bau.. alhamdulillah suami paham sbb pmbawakan..

5y trước

wc