Muntah kalau dekat rumah sendiri

salam hai korang, saya dah 2 bulan alahan x hilang. ada tak kat sini yg x boleh bau dengan rumah sendiri , x busuk pun tp boleh loya n muntah, dapur sendiri pun xleh bau.. tapi kalau g rumah org lain elok je.. ada tak? saya sedihhh sgt… x dpt nak bau rumah semdiri, nak masak pun x dpt sampai lapar sgt.. nak beli hari2 x byk duit..

2 Các câu trả lời

Normal tu alahan bau. Minyak angin atau essential oil sis okay tak? Try cari bau yang lembut lembut sikit pasang kat rumah.

Normal je, 2 bulan masih baru2 lg. insyaallah masuk 3rd trim nnt akan better 🤗