Uri Dibawah

Hai mami semua..sy skrg preg 16mgu 4hr..td g scan dekat kk.. Doc cakap uri sy kat bawah. Normal ke cmtu??Sy agak risau bila doc ckp cmtu sbb sy 1st preg..ada x siapa2 pengalaman mcm sy?

17 Các câu trả lời

Normal. Nanti ke atas la tu

5y trước

Oo..normal..bkn apa sy risau.. Apa2 pon tq sis

sis try sujud lama2

X tanye doc tu ke??

5y trước

Doc dh mcm nurse semua nk refer atasan

Awal lagi sis..sye minggu lepas ,rabu nk czer ,isnin nye scan uri baru naik..selasa terus bersalin normal..jgn berhenti usaha k..

dun wory sis..sy mse scan 18w aritu pon uri kt bwah gak..tp bile scan 20w uri dh naik dah..jgn bimbang..uri mmg akan nek atas slow2..

Saya 27 weeks. Masa check up minggu 23 hari tu, uri saya dibawah. Minggu ni nak cek lagi sekali nak tgk sama ada masih dibawah atau dah naik. Yg penting jaga makan and buat senaman ringan sis 😘

5y trước

Bnykkan makan buah. Senanam tu selepas solat subuh, awak sandarkan kaki keatas dekt dinding. Erm awk cube goggle nti ada cara cara senaman untk uri dibawah 😇

Baru baru mmg uri dibawah sis. Saya dh nak masuk 21weeks pun uri masih dibawah. Inshaa Allah semuanya okay 😘

5y trước

Amin..