uri di bawah

hai, boleh sye tahu tak, sye dah 2x scan swasta dn dktr cek kddukan uri di tmpat yg btul (ni mse sy scan 5d)tp bila scan krjaan, dktr kata uri masih di bwah.knpe cmtu ya? sy risau juga sbb skrg sy dh msuk 34w.ad ssiapa boleh jwab soaln sy tk.#risau_sangat

1 Trả lời

maaf sy xpasti pula . tp nti kk akn bawa awk refer ke pakar hsptl. di sana scan lebih clear dan pakar akn advise sama ada kedudukan uri tu ok atau tidak.

1y trước

xpa..bykkan berdoa ckgu inshaAllah uri akan naik.