uri kat bawah

Salam mommies.. kt sini ada yg ada pengalaman uri kt bawah x? doc akan suruh kita warded ke nt? skrg sy 27 weeks, sy risau mggu depan nk scan kt kk..

2 Các câu trả lời

Jgn risau, dulu sy scan 28weeks doktor kata uri dkt bawa so kena buat appointment scan for placenta on 32weeks. Syukur alhamdulillah uri dh naik atas . Just jgn angkat berat Dan tidur brsama suami buat masa ni.

5y trước

Ok tq sis 😊

Kwn sy sebulan lebih warded spital sbb uri kat bwh... Doa byk2 sis supaya dia naik ats semula. .