Uri turun bawah

Assalamualaikum nak mintak tolong sapa2 ada pengalaman uri dekat bawah? Hrini doc scan doc cakap uri sy dekat bawah.. sy baru 14weeks.. doc cakap maybe dia akan naik nanti dengan sendiri.. tp sy risau kalau x naik apa sy perlu buat 😭#firstmom #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

1 Trả lời

w'salam..ikut pengalaman sahabat kat hospital. masih Ada harapan utk Uri Tu naik ke atas. cuma jika lebih mgu ke 20 masih kat bawah. Dan pada tahap yg bahaya. uri menutup jalan keluar. ibu akan warded sehingga bersalin. utk pantauan ketat oleh doc. pls doa byk2..suap perut..ckp kat baby, ajak tukar posisi dgn uri tu.. semoga dipermudah utk ibu ya..

6mo trước

mudah mudahan uri naik atas sebelum 20weeks.. sy 1st mom lg risau bila jadi mcm ni 😥