keluar coklat selama 5hari

Hai Mami semua blh tya x da x yg klua coklat dlm 3 4hri x bkn drah fresh..kkdang bla byk duduk Perot krem n klua coklat..mtk pdapt mami smua..doc xckp norml tp rsau la 😩

4 Các câu trả lời

Smela bru msuk 5 weeks cmtu. Scan x nmpk apa lg.klu sy byk brjalan sgt ..klua setitis coklat mcm hbs period tu. Tnye doc..doc kata normal slgi xklua drh merah n rsa sakit perot sgt . So sy tgh postiif kan diri haha ..hjg bln 7 ni nk scan lg.. skrg sy amal susu n folic acid bg kuat

4y trước

Awl lg ygg nk scan..Ni pn tgu 9mgu Bru nk scan..skrg br 7mgu..tu la klo bjln at dudok lbh sgt mst klua..skrg da kurag krem Perot cuma coklt ja klua..drah pa xda la ygg..

same la mcm sy..skrg da 6 weeks tp kdg2 ade coklat kluar..kluar on off.. kdg2 kluar brsme air mazi..kdg2 keputihan brcmpur warne coklat..risau jgk ni..blom jmpe doc lg..doakn tiade ape2 yg seriess

4y trước

insyaallah aamiin

Sama sis. Sy pn 6w++ kluar spotting on off. Sy perasan kl buar keje umh sikit atau jln lama sikit msti kluar. Bed restbje la skrg ni. Tkt jugak.

Sama lah mcm saya tpi perut tk cramp. Ade kuar darah tkk. Doc kte pon normal

4y trước

Hrap xdk Pape la kn..hop baby kuat..bt msa skrg cuma spotting ja Len xda..