trimester pertama asyik keluar coklat

Salam smua blh tnya x da ka yg awl pregnant keluar coklat tp sikit²..sy ank ke2 Bru Hamil 6mgu..tp kluar xbyk..mohon bntuan momy smua

2 Các câu trả lời

Sis mgkn rahim lemah, banyakkan berehat dan bed rest. Utk trimester pertama ni.. jangan stress yg utama.. in sha Allah.. selamat ank dalam kandungan sis. Melainkan klu bleeding dlm kuantiti yg banyak dan perut memulas itu tk normal sis.. apa pun, semoga baik² yer sis 💕

Tq ygg..takot jgk sb kjp da coklat jp xda..kkdg tkot nk bt kja yg berat²..bt msa skrg Perot xdak mmulas Suma ok ygg..

4y trước

Ok ygg tq..tp Ni da blk da 3hri xda..cuma sedikit ja