Keluar tompok coklat

Normal ke klua tompok coklat dekat sua dlm. Tp xde sakit perut ape pun..

2 Các câu trả lời

jika alami spotting ia adalah tidak normal.mungkin spruh org kata normal d awal kehamilan tp jika rahim kita tak kuat .ia sbliknya dan mnjd tnda2 awal tuk alami keguguran.better puan g ke emergency tuk dptkn rawatan, chck dan pantauan dr doc n nurse .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Normal. Tapi tandanya kena banyak rehat. Rahim tak kuat. Jangan buat kerja2 rumah banyak sangat. Angkat barang pun biar bg suami.