Drypers points

Hai mama semua. Saya baru pertama kali jadi ibu. Jadi banyak yang tak tahu. Ada yang kata drypers boleh collect points, nanti boleh redeem. Tapi macam mana caranya ya.? Taip no kod yg dlam plastik drypers dekat sini ke atau macam mana? Sebabnya tak boleh

Drypers points
2 Các câu trả lời

tengok bahagian dalam plastick sis,selalunya di belakang size tu.kod tu sis masukkan je dlm kotak UC code.nanti sistem akan tambahkan point

sebelah dalam plastik. kemudian type code dr plastik tu dkt sini