mee segera @ maggie

Hai.. Ingin kepastian....kalau ibu mengandung masih bole mkn maggie??? Skrg da 31 weeks...

14 Các câu trả lời

bleh je klau nak mkan. sbp sya dlu kuat mkan meggie kari msak atau buat kropok.. asal pedas2 sya mkan . tpi tula lpas besalin cek kuning bby tnggi.. nurse kata sbp trlalu mkan meggie jga bkin bby tnggi kuning lpas bsalin .. tpi sya pun tk sure la btul ka xda tu sbpnya.. sbp xda smua nurse kata gtue ..

Saya teringin tp husband tak bagi makan 😣 jadi saya buat pilihan untuk tengok org mkn kt youtube terliur terokk 😂

Perna baca boleh makan tp x boleh kerap n lebih kan sayur dan kuah Maggie jgn pekat sgt.

Boleh je mkan xde maslah....tpi nti anak lahir kuning tggi klu mkn mkanan segera nii

Makan sikit je buat hilangkan rasa mengidam tu.. Jangan pula abiskan skli 2pek😂

Sekali boleh jngan bnyak kali, nanti anak ada kuning susah turun

Saya makan je beli teringin.. Sekali je laa saya makan 😆

Boleh je tp jgnlah buh lg cili smpi berasap telinga😆

Tetiba rasa nak makan maggi gakkkk... 🤤

Boleh sis. Cuma berpada je 😁