Ibu2x sporting tolong dlu

Hai ibu2x nak tnya 18week berapa bulan ye dari anak pertama tak perna kira bulan slalu guna dalam app nieh je pening 😅

9 Các câu trả lời

1 bulan ade 4 weeks kak. Kira lah sampai 18 weeks. Dia mmg akan lari sikit2. Ikutkan kite ni mengandung 9 bulan 10 hari..bkn ngam2 9 bulan

2y trước

ok tq. 🤗

terima Kasih ibu2x semua... bila tngok komen korang tak sangka dah 5 bulan kandungan saya hehehe selama nieh ingat bru msuk 4bulan😅

Cara paling betul sis bahagikan sj usia kandungan dengan 4..ini nes yg ajar☺️sis dah 4bulan..

2y trước

ohh mcam tu yea tq🤗

just kira 4w / 1month, 8w 2 month.. so follow sifir 4 je😊

2y trước

tq🤗

senang je , sis guna sifir 4 dalam setiap bulan ..

2y trước

tq 🤗

ni na sis senang sikit nak fham🥰

2y trước

mngkn la tpi sllu kena scan bru btl2 thu brpa sbb nmpk bby kan ni app sja

boleh rujuk sini

2y trước

😁😁😁

👍

.

2y trước

tq 🤗