hai ibu2x

Nak tNya, ada ka antara ibu2x d sni yg mengalami kulit gatal2x masa 38 week? Gatal 1 bdn, kalau di garu timbul biji2x. Makin d garu makin bnyk biji2x keluar.. 😔😔 Ada tak saranan utk ubat yg mengalami kulit gatal2x macm sya.. 😔

2 Các câu trả lời

sy mse 32weeks gatal2 kat peha...sampai tinggal kesan...tp skrg ney dh msuk 34weeks gatal2 dh xde dah...klo x tiap2 mlm asyik garu jew..yg peliknyee peha belah kiri jew..kanan xde plk gatal2..😅

Yup.. Sy ada Alami. Kena bgtau doktor. Risau alahan.