Lendir hijau

Tadi waktu kerja terasa benda keluar. Check toilet seketul lendir pekat warna hijau. Seketul tu je. Xde keputihan lain. #17weeks

2 Các câu trả lời

Sebenarnya itu keputihan jugak.. Tp dia x keluar n mungkin berkumpul lama kt dlam.. So berubah warna.. Kena bgtau dr.. Saya pun gitu.. Nnt dia ambik sampel.. N check risau ada kuman.. Bahaya utk baby ye.. Jgn biar..😊

Better go hospital check.kalau ada gambar lagi bagus tapi mmg tak normal kalau keluar lendir hijau.