meluat nampak muka husband

hai ibu2🥰 sy firstmom.. harini sy dah 36w .. nak tanya, normal ke meluat nampak muka husband sendiri? bila sy nampak muka husband sy, sy rase nak marah je.. boleh tak share tips supaya sy dpt elakkan perangai sy yg meluat nampak muka husband sendiri ni?😅 kesian kat husb sendiri takde salah pon dimarah😂 sy cuba control marah sy kat husband ni tpi end up sy nangis.. sy nak minta tlong share tips dri ibu2 semua #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

13 Các câu trả lời

pembawakan bby lah tu 😂 sabar mmy,jelaskan pada suami keadaan mmy ye. agar suami tak berkecil hati atau pun berjauh hati. mintak maaf kat suami bila dah termarah tu. saya masa mengandung tak boleh dekat dgn suami. tak suka bau dia. buat saya nak muntah. dia dah wangi² pun saya masih juga bau yg dia tak menyenangkan. sampai rasa rindu nak peluk dia 😂. kesian dia.. tapi Alhamdulillah,tu di trimester pertama je. sekarang dah 38w,dah okey dah 😁

2y trước

Sama la. Bukan stakat xleh bau suami. Tak leh bau anak2 skali. Mmg nk mintah klu dkt ngn dorg 😅

samalah kita , haha pregnant kedua ni rasa rimas dengan husband kalau nak manja2 ke apa ke saya marah 😂 tapi suami saya dia faham sebab orang mengandung memanglah pembawakan budak .. masa prrgnant anak sulung manja bukan main nak je dekat2 dengan husband asal jauh2 je rindu dan nangis last2 keluar girl pastu sekarang memang suka berkepit nan ayah dia mana2 pergi 😅 .. haiss bertabahlah wahai suami semua memang takda ubat lah puan ..

saya masa pregnant no 3 xboleh berenggang dgn suami...nak dia ada je..baby boy masa ni..anak muka suami betul.skang pregnant no4 gitu2 je ngn suami...😅 sy tak ada la tunjuk reaksi tak bape nak kat suami..sy buat2 busy kemas rumah xpun baring je tp bila dia pegi kerja , rindu pulak rasa...sy cover kadang2 termarah juga la kat dia..kesian pun ada dia xde buat salah pun.tp tu la pembawakan baby ni memang begitu..tak boleh nak elak..

saya pula lain kes dia.. geram tengok muka ayah sendiri.. padahal dia banyak tolong saya semasa mengandung. 😅 dah 36week pun masih tak boleh nak ubah.. kadang2 kesian sebab ayah sendiri.. tapi tak boleh nak buat apa.. pembawakkan baby.. confirm lepas ni keluar asik berkepit dengan atok dia saja. 🤣

sy masa mula² preg meluat tgk muka husb. dia takde pun xpe. sy tak kisah. skrg dh 36w sy x boleh berenggang dgn husb, jd rindu.. adik sy pun sama benci sguh dia dgn husb dia.. tgk muka laki dia, terus dia muntah.. last terpksa laki dia pakai helmet dlm rumah bru dia lega..

cya msa first trmstr klo nak bersama dngn suami cya rasa jijik mcm orng lain ja cya rsa..tpi xprnh lr bgtw husband😂😂ni da trmstr akhir xjijik sda tpi tuelr kdng mls tpi layan jga sbp banyak da sakit2 hampir xlarat

Samala sis, cuma sy xsmpai tahap nk marah dia, cuma rimas kalau suami ada😂 n xtahan bau dkt dia, And saya ada buat 5d scan, ye muka anak sebijik bapa dia😂😂😂

pregnant ank gurl sy dulu,Dr morning sickness sampai Beranak kalo tgok muka husband mesti angin 1 badan😂😂xleh dekat langsung😬ada je nk gadoh🤭

sama mcm saya sis HAHAHAH . menyampah dia jgn kata, tngok muka je nk marah pastu nagis, nah keluar² ikot muka bapak dia

Kena buat2 tak nampak muka suami 😛 tapi kannnn... jangan meluat sangat, nanti baby muka suami 100%.. hihi