meluat nampak muka husband

hai ibu2🥰 sy firstmom.. harini sy dah 36w .. nak tanya, normal ke meluat nampak muka husband sendiri? bila sy nampak muka husband sy, sy rase nak marah je.. boleh tak share tips supaya sy dpt elakkan perangai sy yg meluat nampak muka husband sendiri ni?😅 kesian kat husb sendiri takde salah pon dimarah😂 sy cuba control marah sy kat husband ni tpi end up sy nangis.. sy nak minta tlong share tips dri ibu2 semua #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

13 Các câu trả lời

hahahaha sy anak ptme benci gile husbnd.last2 keluar muka dy sebiji surprise btol 😂😂

Bby girl ni😂😂😂kuat jeles

normal