posisi bayi

hai ibu2 smua sya tadi chek untuk 34 minggu pregnant anak yang ke4...masa nak chek kedudukan baby nurse di kkia kata bby masih kepala diatas punggung bby masih dibawah.... sya tak paham maksud nurse tu..sya bukan malas nak bertanya masa tu.... syya tengok nurse tu cakap tak pa mggu ni lepas chek manis 7 kali tu terus scane nanti dr tengok...... due sya bln 12 ni.....saya bimbang la

1 Trả lời

Baby belum pusing masuk jalan lagi.. pujuk baby suruh pusing dok posisi yang betul..