Kerisauan

Hai ibu² smua smoga sihat² Saya ibu ank usia 9bln (2mggu Lg 10bln) Hjg bln4-6 thn ni saya slalu klr msuk emergency last² diagnosis Ada Batu larang hempedu Untung nya Batu hnya sebesar beras tpi byk Kata pakar slps x-ray..waktu yg sukar adalah pghujung bln6 1st admit ward Slama 8hari sesak brjauhan dgn ank Sedih X trggung.. Pakar Blum bedah Krna Kes covid msi tinggi jdi hnya Kes cancer diutamakn utk operation Saya discaj dgn ubt thn sakit syukur msi dpt brthn..2nd admit 31/8-6/9 sakit yg sma Batu karang menyerang Lg last² pakar pun tarikh utk operate sblum saya discaj masuk ward utk operation sja tpi pkr TDK jnji bila buat cuma stay sja dlm ward 28/9-1/10 tmpoh tggu utk slot kosong memandgkn Kes emergency diutamkn time 28/9 x-ray trdetik Pula tringt period Blum Lg bln 9 disbbkn saya RISAU tdk Mau buat X-ray nurse pun cek UPT results negative lega Hati..stlh 3mlm brpuasa utk sdia masuk OT Kena cancel Lg ..smpi la 1/10 jm9 am saya operate buang hempedu selesai..rate kesakitan 7/10 syukur semua slmt.. Discaj 2/10 tpi Hati X senang suruh hsbd beli pregnancy test 4/10 tgok Double line..skrg still X prcya 30/9 -Vte 3 Hari Lps Tu +vte??? Brcmpur prsaan..apa pndpt korang Luka operate (buang Batu) Blum smbuh Lg saya pregnant sdh ank prtma tga lasak..

1 Trả lời

Semoga mommy diberikan kesihatan dan kesembuhan. Pada pedapat saya, seeloknya mommy bicang dengan doktor kk atau Hospital, minta pendapat. sebab mommy pun baru habis operation buang hempedu. Bincang dengan doktor adalah pregnancy mommy kali ni berisiko. Agak risau untuk kesihatan mommy dan baby dalam kandungan. Semoga semuanya sihat2 saja. Jika tak berisiko, mommy teruskan. Sebab nyawa dan kesihatan mommy sangat penting. Mommy pun ada anak yg lain yang perlukan kasih sayang mommy ❤️