admit ward

assalamualaikum..kawan2 saya dh admit ward petang 6/7 ..docto check bru 1cm..contruction sakit pingang sekejap sekejap..tp hari ni still mcm tu lg..cuma perut mengeras tak lama..ada x mommy2 ada contruction mcm saya..due date saya 9/7/19..

2 Các câu trả lời

Sy dulu pon sakit2 pinggang jugak. .tp sy tahan je dkt rumah selagi boleh tahan...bila dah tak tahan sngt tu, baru pergi hospital... And alhamdulillah masa doktor cek jln yg ay dah tak tahan sngt tu, rupanya dah 4cm buka...terus masuk labour room...after 6hour dah selamat delivery

💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🙏🏻