anak taknak menyusu

hai ibu2 semua..anak sy nk msuk 5 bulan tp dye dah tamau menyusu direct so sy kna pum susu n bg through botol je..dia tinggal dgn my parents 3 hari skali sy blk kg jenguk dia kdg2 seminggu skali. adakah ini normal..sedih plk rasa hati ni..dye pon memang da biase mnum susu formula campur2 ngan susu sy

1 Trả lời

Normal. Bby klu jarang bf . Mmg dia x mahu sdh tu.. pump saja susu tu.. balik rumah parents bawa n bagi anak minum.

5y trước

tq..bln dpn da start bleh mkn..kdg2 dye nyusu jgk klau dye ngntuk n xpenat