bayi menyusu kurang dr 5minit

hai warga ibu2. nak tanya normal ke baby 2m menyusu sekejap je, btw sy bf. bby sy menyusu kurang dr 5mnit. sy pn pelik. xtau dia kenyang ke tak. tp bila kasi susu lg dia tk nak. kdg2 dia mnyusu 2-3mnit je. dia berak 3kali sehari. menyusu kdg² sejam skali, 2jam skali, 3jam skali. berat hrtu naik dr 4.49 ke 5.24, bby boy.firstmom #firstmom

2 Các câu trả lời

Sya pun alami mcm ni sbb ingat tak ckup susu pastu sya tnya Nurse … Nurse kata klau berat badan naik kira normal la.. 😊 klau nak lebih kepastian, cuma tnya Nurse awak masa check up baby nnti

kalau myusu kejap selalunya tak dpt hindmilk la.