Tolak susu botol

bayi sy hmpir msuk 3 bln.. dan harini 2bln 18hari dia dah mula tolak susu botol sntiasa nak direct feeding n xnk susu botol, sejak lahir smpai skrg sy memang campur susu n guna botol n susu yg sma. cuma 2/3 harini dia mula tolak susu. Sy risau sebab bln dpn dah msuk keje, nk tinggal anak mcm nie keadaan mmg tak smpai hati. takut berenti mngejut jer hari pertama 😅#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy alami dah macamni..nak dekat masuk kerja baby dah tolak fm, botol apa2 jenis dia ok janji susu ibu..last2 sy try karihome, susu kambing agak kayangan la pulak..memang baby tak tolak, terpaksa la gigih pam susu, kalau tak cukup baru bagi karihome. anak sy nak masuk 4 bulan dah

samalah anak saya mmg xnk susu botol langsung..puas ajar..huhu..tp sy housewife..ok lah lg..