Jantung laju

Hai ibu2 semua.. Sapa penah time pregnant jantung laju? Bahaya x ya? Patut saya kena masuk wad tapi saya mintak blik sbb nk raya

11 Các câu trả lời

bahaya la. kenapa x nak duduk je hospital tu bgi doc pantau dulu?

2y trước

raya haji jeee. bukan raya puasa. kalau raya puasa pon ptot penting kan keadaan diri sendiri dulu dgn baby. kalau jadi ape2 kan susah. selalu org yg mntk keluar ni nurse bgi surat x nak bertanggungjawab incase kalau jadi ape2 dorg x tanggung