Denyutan jantung laju

Hai mommy, ade tak kat sini macam sy. Kena tahan kat wad sebab masalah denyutan jantung laju. #seriusnanya #firstbaby

Denyutan jantung laju
2 Các câu trả lời

saya klau masalah jantung baby dalam alhamdulillah tiada tapi waktu bukaan 2cm dah kena tahan dan tak boleh balik .alhamdulillah tengah malamnya baby lahir dengan selamat.itupun untuk mempercepat bukaan saya usaha berjalan kaki dalam wad berkali kali senaman berdiri lalu mencangkung tu pun berkali kali asal masuk tandas dari siang sampai kemalam.sebab due date saya 9 hari lagi takkan nak menunggu lama di hospital.lagi satu saya ajak baby dalam perut bercakap untuk minta dia keluar😂😂

3y trước

Jadi awak bersalin 38 minggu lah ye..

semoga cepat sembuh, mummy! ❤️