Bahaya tak minum teh ais?

Hai ibu2 saya nak tanya bahaya tak ibu preggy minum teh ais? ada effect tak kepada kandungan? kandungan sy dh 17w6d. sy sekarang suka sangat minum teh ais dah mcm ketagih tapi hanya sekali shari je kalau tak minum mesti teringat2. n cuma hari bekerja minum. hari cuti tak minum air manis pn.. ??

26 Các câu trả lời

Sy pun minum teh.. kdg2 milo tapi hb sy x turun sebab ubat x skip. Awak skio ubat ada potensi hb turun..

Saya megandung kali nie memang gila dengn teh ais.. kalau tk dpt tuu rasa kemurungan.. Hihi 😂

Sy tkbole minum teh .. hb drop .. sebb teh , kopi semua ade kaffien .. tgk org jugak kot

Minun je kakak sy pon suka smpai nk dekt bersalin ye minum bby ok je siht alhamdulillah

Sy pun mcm tu..mst nk kna minum shari 1 kli tpi effect nye hb turun wlaupn mkn ubt 😌

Sua pun teringin sgt nak minum tp tk berani..agak2 sebulan sekali blh kot..

Sekarang ni hari hari minum ahahah tp teh panas lah pepagi

Mnum je sis..klu X kempunan nnt...tp air masak jgn lupa...

Sy hari2 minum teh ais,okay ja,hb pn okay

Sy minum teh o ais ok ja. Huhu