Preggy 5 weeks

Hai ibu2 ..saya ada soalan nk tnya..awal2 pregnant mmg akan rasa perut kembung,senak..rasa tak selesa je bhgian ulu hati ,dduk ke baring ke mmg keras je perut simptom sama mcm org kena gerd/gastrik tu ? sy bru 5 week...

2 Các câu trả lời

sdg alami jg skg ne , kdg tgh mlm atau subuh gastrik dtg , skt ulu hati nk tdur pn susah . Jaga kesihatan ya sis , sihat2 selalu dn semoga d permudahkn kehamilan sehingga melahirkn , Amin

ya, awal pregnancy memang senang kena GERD/gastrik. sebab sistem penghadaman kita memang akan terganggu. jaga makan macam orang GERD/gastrik.