Perut Rasa Keras

Hye mommies, nak tny.. Sya pregnant 21 weeks.. Tp lately perut mcm sll keras n rasa senak.. Normal ke?? Klu bawa baring ok, tp klu dduk or berdiri.. Rsa x selesa sgt

6 Các câu trả lời

normal syg..... lg besar baby lg kurang ruang untuk dia bergerak. baby dlm perut pun pndai menggeliat tau

5y trước

Ohh, okk.. Thanx ❤️

Haah normal. Sya since masuk 2nd trimester perut dah start keras

5y trước

Sma laa kta, dh 2nd trimester 😁😉

Kerap jugak rase perot keras.. normal kot😁

Btol tu. Memang susah nk tdo. Rasa tak selesa pon ya

Normal .sy dlu ddk je serba xkene rsa nk buat kje rumah g ,makeup org sana sini pdhal tgh pregnant. Hehe... tp bila dh dkt due kuat tido. Hahaa... tgk pd org jgk. Sy mcmtu jgk. Sama mcm awk mula2.

Sama laaa . Saya baru rasa ni masuk 21weeks . Nk duduk kena badan tegak . Bongkok sikit je senak perut 😂😂😂