Gaji babysitter

Hai ibu2 mw tanya brpa gaji kalau mahu ambil babysitter dri pagi jm 6 smpai jam 5 ptg ya.. ada yg tw kah tolong dulu..🥺🥺🥺🥺🥺#ingintahu #seriusnanya #firstbaby

3 Các câu trả lời

Area mana sis? Baby umur berapa? Standard kalau area KL jam 8pg - 5ptg, baby bwh 6 bulan rm450 - rm500. Tu belum masuk additional hour yg extra awak nk hantar baby tu.

2y trước

hi sis.. klau umur sebulan biasa RM550 itu klau utk taska la sis.. tapi umur sebulan ada sesetgah taska dorg nda terima.. mesti 2bulan keatas baru kena terima.. klau taska rumh kurang pasti berpa byran dorg minta.. 😁 harap membantu ya sis😊,,