remove bulu

hai ibu2 mengandung saya nak tanya sapa yg penah pakai ni ok tak saya baru p beli tadi ttaw jenama apa yg selalu owg pakai , jadi saya beli yg ni .. sekarang saya 28weeks babyfirst

remove bulu
19 Các câu trả lời

Takut jugak nk guna product2 mcm ni . But try buat research tnya company dia . Klau saya just amalkn olive oil extra origin . Elok 👍🏼 kulit and licin bersih x tumbuh bulu

4y trước

buat masa skarang kt perut takde stretchmark cuma perasan kt breast.. boleh apply ke..? kalau lipatan gelap pon boleh x..? btw ade x gamba..? 😄

sis . produk macam ni chemicals dia kuat . sbb tu boleh gugurkan bulu . minta tolong suami clearkan . pakai pisau cukur biasa je . kalau boleh elakkan guna cream2 ni

Saya ada beli.. tapi bau dia saya xtahan sgt.. sis jgn lupa baca instruction.. sbb saya mula beli nk cukur area miss v.. tapi lepas baca katanya xboleh.. huhu..

Sy pernah guna...bila dah bilas rasa pedih sgt2...langsung buang...better beli yg foam punya...jgn biar lama2 baru bila...dlm 1 minit dh cukup pastu bilas...

Cuba email company product tu sendiri. Kadang Watson's smue ni kurang mahir dgn each product yg diorg jual. Kalau company tu sendiri dorg lg Arif.

Minta tlg husbnd je sis😅 Kite dah susah nak buat sendiri kan.. Tak nmpak. Same la.. Sy pun 28w da. Tak gune veet pun, gune sabun biase je

I dah baca kat website, it claims to be safe but just that during pregnancy skin kita sensitive sikit so sometimes ada side reactions.

I pakai sebelum pregnant lagi, okay je. Tapi kalau u rasa gatal2 ada irritation better stop 😊 Jgn pakai dkt area miss v pula ye!

Penah pakai..tapi lpas tu rasa pedih2..maybe xsesuai ng kulit sy...last2 ambik sabun mandian tu cukur..😂

Cuba review jenama Nair. Tp masa saya dulu sy cukur biasa ja x pkai pon remover camni.