remove bulu

hai ibu2 mengandung saya nak tanya sapa yg penah pakai ni ok tak saya baru p beli tadi ttaw jenama apa yg selalu owg pakai , jadi saya beli yg ni .. sekarang saya 28weeks babyfirst

remove bulu
19 Các câu trả lời

hope this helps. to be 100% sure can call or email company veet 😉

Saya rasa ni chemical kuat . Cuba google boleh pakai ke tak .

5y trước

tadi tanya kat watsons dy kata ok siap boleh sapu kt perut lagi ,adoi pening laa takot pon ada .. dah lama tak servis kot area tuu takot sakit tiba2 tadan pulak 😂

I pakai veet..tapi jenis foam..kalau yg ni x ngam..

chemical kuat ni .. jgn pakai lah ... x sesuai ..

biasa cmni x sesuai utk ibu pregnant sbb kimia..

4y trước

ade cuba beli jenama cek lawa kot.. lupa da.. kata nye sesuai utk ibu pregnant.. bila bkak tu busuk sgt.. x lalu.. sy contact balik seller tu.. kata nye memang busuk sbb xde bahan kimia.. tapi sy x pakai.. x tahan bau.. 😅

Sye pakai yg nie tpi warna pink punya

xthu la awk..sy minta suami clearkn..😋

4y trước

Sama 😅🤪

yg ni okay

Xpernah