Baby

Hai ibu ii nak tanya bole kalau kandungan 6 weeks g scan agak ii nampak tak

20 Các câu trả lời

Depends dgn machine scan d clinic.. Klu pg clinic swasta yg mmg Dr pakar paed or fertil boleh tnya dlu klu ada transvaginal scan ka tdak.. Klu ada.. Boleh cek dah clear.. sya pregnant 5weeks hritu terus pg scan kat medisinar clinic swasta tp bukan clinic pakar.. Lepastu tak nmpk lgsg even kantung pun tak nmpk.. Lpastu esknya sya pg Dr pakar fertile dia scan 2x 1 yg scan biasa la on skin shja.. Lepastu utk lg clear dia buat scan transvaginal.. Clear sgt nmpk janin and bukan skdr dgr heartbeat sja.. Boleh nmpk the heartbeat lgi.. hehe

Nampak.sy dlu kat spclist 6 weeks dah npak baby dan denyutan jantung halus.bila g kelinik luar,kelinik biasa 7 weeks cuma nampak kantung je.klu nak scan....pergi spclist(pakar) sbb spclist punya scan lebih besar...bagus...detail.

5y trước

Ok baik terima kasih

Kalau nak tepat baik dlm 10 weeks blh nmpk kantung dgn heartbby.. sy pun hri first g klnk 10w eskkan tu prgi kk buat bku pink.. nnti kk akn cek lg skli

Baik tggu lg 2wk...mcm sy bru scan 5wk x nmpak kantung pn...cme rahim nampak menebal...nnt nk repeat lg 2mnggu

Saya scan 5 weeks sis.. npk kantung je...tp doc suruh dtg 6 weeks or 7 weeks nk tgk heart beat baby..

Al-hamdulillah saya 5 mgg dah nampak kantung dan dah dengar heartbeat dan nampak juga degupan jantung bb.

5y trước

Cpt juga dah nampak

X sure, tp ramai yg ckp klu 6 7 weeks tu awal lagi. Sy dlu scan 10weeks pn nmpk kantung je.

sy 6week dh dgr jntung.. 😊.. bleh cuba cek klu nak.. setiap org beza2

biasanya 8mggu,xpsti la 6mggu ble nmpk ka x, bgntung pd screen scanner jga kot

5y trước

Ouw yakaa ok terima kasih..

sy hari tu scan baru 5 weeks nmpk suda tapi masih kecil dktr ckp