Puasa Trumester kedua

Hai Ibu-ibu ! ramai ke ibu-ibu yang puasa waktu ramadan ? Saya hamil anak first, dan sudah 19 minggu. setakat ni alhamdulillah saya sihat tiada apa2 masalah kesihatan tetapi risau nak puasa sebab tak pasti keadaan baby mcm mne . Bagaimana pula dgn ibu-ibu ?

36 Các câu trả lời

Saya pun baru masuk 28w harini. Semalam saya puasa , rasa mcm okay je bila puasa tapi lepas berbuka je saya jadi nak sesak nafas lepas makan. Rasa pedih ulu hati, nak tdur pun susah. Jadi letih lesu pun ada. Harini bila tak puasa pun masih rasa penat semalam tu. Normal ke?

2y trước

Tu la. Time puasa okay je tapi lepas berbuka mmg out. Tak larat buat apa apa dah lepas tu 🥲