Scan tapi doc xpasti kantung atau pun x sbb terlalu kecik mesin xblh baca

Hai. Haritu ada post psl 24.4 positif samar2. Hrini upt lg.. tp terang . Pergi klinik kerajaan sbb xtahan tubuh mudah lembik plus berdebar2 sampai ketar tgn. Loya pon blh tahan cuma x muntah. Doc scan ada satu kcik tp xpasti kantung atau apa sbb trllu kcik Dan mesin xblh nk baca. Risau nya Sy. Sy tkt xde bby.doc ckp susah nk detect sbb period Sy xtratur. Mcm mna ye

Scan tapi doc xpasti kantung atau pun x sbb terlalu kecik mesin xblh baca
3 Các câu trả lời

Mcm saya waktu 5 week mcm nii, nanti kena repeat scan 2 week. inshaAllah ada dah tu, kantung kecikk