scan kantung kcik

Sape bdn berisi, tadi saya scan doc ckp kntung sy kcik mcm 6week, sy bdan berisi.. Dan sush nk detect, doc suruh repeat scan 2mnggu lps tu suruh tahan kencing. Siapa ad pglmn mcm ni, nk ikot period sy 10week

1 Trả lời

Sy dlu scan xnmpk apa2. Lps tu doktor suruh minum air 1 botol besar dan tahan kencing. Syukur lps tu nampak baby n heartbeat 10w6d

2y trước

Awak masa 6week tak nampak ke janin? Awak 10weeks baru nampak ke?