Scan tapi doc xpasti kantung atau pun x sbb terlalu kecik mesin xblh baca

Hai. Haritu ada post psl 24.4 positif samar2. Hrini upt lg.. tp terang . Pergi klinik kerajaan sbb xtahan tubuh mudah lembik plus berdebar2 sampai ketar tgn. Loya pon blh tahan cuma x muntah. Doc scan ada satu kcik tp xpasti kantung atau apa sbb trllu kcik Dan mesin xblh nk baca. Risau nya Sy. Sy tkt xde bby.doc ckp susah nk detect sbb period Sy xtratur. Mcm mna ye

Scan tapi doc xpasti kantung atau pun x sbb terlalu kecik mesin xblh baca
3 Các câu trả lời

saya pun macan tu awak .. gambar scanning awak ni lebih kurang macam saya .. scan hari tu 6weeks .. doktor suruh datang balik lagi sebulan .. tapi saya jenis tak sabar .. lagi seminggu nak pegi scan klinik swasta ..

1mo trước

inshaAllah awak mesti ada sebab awak pun takde bleeding or sakit perut sangat2 kan .. saya hari tu last period 13/3 .. lambat jugak nak nampak janin n jantung

Repeat lagi 2 minggu. Awal2 memang tak nampak. Nak2 period awak jenis yang tak teratur. Memang kena ikut dating scan untuk tahu gestational age. Kalau awak rasa lambat sangat nak tunggu, buat beta HCG. Lagi tepat.

2mo trước

Ya betul. Boleh tahu usia kandungan sekali sebab period awak tak teratur kan. Sebab tu tak boleh nak agak dah berapa week.

Mcm saya waktu 5 week mcm nii, nanti kena repeat scan 2 week. inshaAllah ada dah tu, kantung kecikk