saya nak tanya

hai harini bby saya genap 5 bulan so next month da start makan . so korang boleh suggest tak keperluan barang makan untuk bby saya . saya nak start beli sikit sikit dekat shoppe . boleh share/list kan tak ? terima kasih #seriusnanya #bantusharing #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

• plate/bowl (saya beli yg suction, sbb senang melekat atas meja) • baby spoon/fork • baby bottle/cup (saya prefer jenis silicone sbb lembut) • bibs • baby chair/sofa • baby feeder (utk permulaan senang utk baby makan buah) • food storage (senang simpan mknn baby) semua saya beli di shopee, ikut atas keperluan masing2.

2y trước

sama sama. happy shopping! 😍

Small container Pinggan dan sudu khas utk anak Bib High chair/ baby sofa blender khas utk kisar makanan baby kain saprah Semua ni ikut keperluan masing2

2y trước

ooo gitu.. saya tak ingat guna penapis. mungkin ada