PERASAAN

Hai hampa..saja ja.nak cerita dekat sini..kami ni sepatutnya lah kan period 10hb ni tapi tak mai mai lagi...dok harap tu bagi dia lekat lah..tapi kami ni tak lah harap sanggat sebab takot nanti perasaan sendiri hancur..heheh...nak check pon rasa takot...ataupon tunggu ja supaya nanti tak sedih bila tau keputusan..ermm ??

2 Các câu trả lời

hehe...sabar ye...ade la nanti rezeki tu datang..😊😉 sy pun mcmtu jugak sebelum pregnant ni, 5 tahun tiap2 kali period lambat, brdebar2, ade pulak tanda2 mcm pregnant,kdg2 berharap,tp kuatkan hati je check,keputusan sama je,negatif,redha je..

5y trước

Insya Allah nanti cukup 1week sya check...😊

Means dh lewat 4 hari la kn ? Sbb saya pun sepatutnya period 10/11 ni . Tpi tkda smpi harini 😅

5y trước

Iya betui dah 4hari 😅...saya doakan awak pregnant ya...doa baik baik..hehehehhe