Doakan byk utk sy mommies smua...

Salam mommies...saja nak share perasaan...minggu depan nanti anak dah jadi umur satu alhamdullilah....suami dgn sy plan next anak starting Jan 2021...but period at cam X teratur...Lepas 7 Bulan lahirkan anak period start...waktu Tu cun ja setiap Bulan Mai cantik2...regular ja..skrg da dua Bulan period X Mai...baru2 ni Mai spotting ja... risau nanti waktu Kami plan X DPT pregnant pula...doakan byk ye utk sy mommies smua...nak sgt baby lagi...

2 Các câu trả lời

Moga dikurniakan anak yang soleh/solehah #TAPactiveusers #TAPSupermoms

amin