basic knowledge

hai gais ? bukanla nak condemn sebab i know ni medan untuk bertanya cuma rasa aneh je takkan la ibu ibu and bakal bakal ibu takde knowldege tentang cara cek upt sama ada positive ke negative .usually belakang tu kan ada instruction ,takboleh baca ke ?hukhuk .yelakan nak ade baby ,parents kena ade knowledge ,kalau yang remeh cemtu pun semua nak tanya ,cemana ? nasib baik cara buat baby taktanya kat sini ."saya first time kahwin ,boleh tak bagitau cemana cara nak buat baby."

39 Các câu trả lời

💯 agreed! mungkin ada yg was was line tak clear apa semua.. yg tu boleh rujuk doktor atau ulangi test upt keesokkannya. Plg bagus beli yg digital terus keluar result

Haha dah la org sini sume hormonal.. lagi mau tanye soalan menduga iman.. maybe yg tanye tu budak2 kawen lepas habis skolah.. x pon baru masuk 20s.. attention seeking sikit

5y trước

itula pasal .nnt cakap sikit org kata kita ni tak bagi chance org bergembira .hahahahaha

Setuju and pls la jgn bg petua merapu. Cth saya pernah baca, ank jaundice mata kuning kena titis susu lembu yg fresh kt mata ank?! Uiiii berani btl 🧐

5y trước

😰

Kan... Saya pun firts baby sblum nk guna upt trus chek google dh jmpa jawapan bru try... Da try double line... Tngok blkng positif so btul pegnent

5y trước

Dia rsa tk suka jawapan kita.. Dia la uninstall 🤔suka2 hti je ckp mcm tu 🤭😏

Betul. Berapa ramai yg cakap benda ni pun, nanti tetap akan timbul lagi soalan yg sama. Mungkin yg sebenarnya nak bkongsi kegembiraan je kot. 😅

5y trước

hahaha kongsi je cakap alhamdulillah naik dua linee .haa kan senangg

Betol.. Ramai plak tu yg tanya.. Ade tu yg terang2 nampak 2 line pn tany jgk + ke -... Padahal kt packaging da bgtau kot..

5y trước

hahahahaha hmm bak kata anonymous sorg tu ,mungin diaa nak support dr mummies yg lain kott

ade je tnye cemtu sis... "sy dah nikah, tp x tau nak buat anak" tp rasenye org gile seks tu, mau org respon

setuju! tak perlu tunjuk kurang bijak kt sini.. sdgkn bdk sekolah pn tau cara guna upt.. 😌😂

5y trước

rasa ye dia yg meroyan kot tgk statement nih haha

Actually pernah juga org tanya cara nak buat baby sebab first time🤣🤣🤣🤣🤣🤣.. pernah baca..

5y trước

ye eh ?wow advance hahahaha

tahun 2020 dh ni, 😏😅 ye faham je nk share kegembiraan, tp mcm ape ye...ntah la..hehe

5y trước

tu la..dari thn lepas lg ade je soalan upt..rasenye semua org tahu mksud 1 line dgn double line tu...dlm drama2 yg ade scene check upt pun klu double line laki bini nanges teruja..😆 klu nak kan kepastian, line yg blur sgt2 kite bukannye nampak klu dlm gmbr..haihh