Hide topic

Kalau boleh hide topic kt sini pasal UPT mcm twitter tu aku dah lama buat. Bukan riak atau sombong, tapi tolong nak jadi ibu kena rajin membaca. Instruction kan ada. Bukan instruction bahasa korea atau jepun. Bahasa melayu sis. Bakal jadi ibu kenalah jadi bijak berilmu pintar gitu. Bukan harapkan orang suap je. Ehh generasi mana ni asik kena suap je ?

1 Trả lời

Hahahahahahahahaha. Dorang excited lah tu. Saje buat2 tanya hihi