hai ibu ibu

ada tak dekat sini yang da pernah buat ujian pap smear . kena buat apa ja ya ? dan macam mana cara diorang cek ya ? huhu saya baru first time nak buat ni so agak takut 😅#seriusnanya #ingintahu

7 Các câu trả lời

Diorang cek guna muncung itik,,kalau sis xrilex mmng sakit..tips dia jgn kemut,rilexkan bdan inshaAllah xsakit.akn rasa senak sikit,dn xselesa tp xsakit ya jgn risau☺️

lepas bersalin 1st baby misi kk ada buat pap smear. masokan muncung itik dekat bawah. badan awak kena relax jgn melawan ja. if relax xrasa apa pon☺️

2y trước

most wc awak☺️❤️.

dia akan masukkan speculum (mulut itik) & ambil sample. normal procedure saja jgn risau ya. kena relax.

Kne relax pndang siling mse muncung itik dimasukkan. Nk berbual dgn dr/misi pun ok.

xde ape kena buat.. asal jgn ade period pulak 😅

2y trước

mmg pap smear kena buat time period kalau xmau sakit. period hujung2 la tapi

cek guna muncung itik

mulut itik 🥹🥹