Lactogen step 1

Hai baby saya 3 bulan minum lactogen dah dua hari, tapi dia berak cair dua kali sehari, cair tu ada ketul ketul sikit, tapi dia susah sendawa dan tak kentut. And asyik meragam je tu maknanya susu tak sesuai ke dengan dia? Atau dia meragam tu sbb kalih bulan? Siang memang tak nak tidur asyik meragam je ☹️#1stimemom

2 Các câu trả lời

susah nak sendawa bukan sebab susu sebab diri sendiri tak pandai cara2 sendawakan dengan betul

3y trước

Yess maybe tak pandai sendawa kan sangat but how about the rest?

cara sendawa xbtol tu