tahi cair yang berair

Assalamualaikum hi mommies, anak saya 2 month 20 days fully formula, lactogen. berak dia cair. tapi dia berak sehari sekali je and tak meragam. normal ke mommies? maaf gambar kurang menyenangkan.

tahi cair yang berair
2 Các câu trả lời

sama jugak mcm bby sy, dia minum lactogen juga. sy dah monitor tetapi berak still cair mcm tu and hijau pekat. sy pun risau jugak. so saya tukar susu ke s26 pink, lepastu berak okay, even 2/3 hari sekali and berak dia terus banyak. bby sy bukan tipe berak hari hari, dia berak dalam 2/3hari sekali tetapi terus banyak.

Sy pon dulu mcm ni sis masa nak masuk 2 bulan. Fully fm. Berak sehari sekali. Minum lactogen jugak. Masa cair mcm ni sy monitor seminggu sbb plan nk tukar susu. Lepas tu selang 2 3 hari tahi dia okay je normal semula. Skrg 2 bulan 2minggu, berak selang 2/3 hari pulak. Pening sy dibuatnya