pening , mual

Hai assalamualaikum mommies² . Sy nk tnya . Sy ni baru pregnant . First bby ☺️ Xsampai 2bulan lg . Tp dh rasa mual pening . Nk mkn pun xberselera ? Ada tk yg mcm sy ? Klau boleh thu apa yg mommies² buat klau rasa mcm ni ? Mkn apa time xberselera nk mkn nasi . Hrap dpat mmbntu ?

36 Các câu trả lời

Sy sma jga sis... Sy gnti dgn buah n susu

5y trước

Oh mcm tu . Ok ok sis .

Tulah.. yg tu ja boleh kena dgn tekak

Sy pn mcm tu. Alah truk

Ank first sllu mmg mcm tu

5y trước

Oh mcm tu . Ok sis

Kurang kn mkn sis

Nak tak nak layankan je rasa mual, muntah tu semua mmg tk boleh buat apa sangat pon. Pasal bab nk makan apa tu cuba makan macam" pastu mana yg okay try stay dgn menu tu sampai rasa dah tak boleh baru tukar menu lain. Kalau minggu ni boleh makan sup je, stay dgn sup je sampai rasa dah tak okay tukar lain.