Pregnant

Assalamualaikum Nak Tanya? Sy Baru Barkahwin Seminggu.. Lepas Tu Saya Rasa Mual, Pening Kepala, Rasa Nk Pitam Dan Nk Mkn Pun Tak Ada Selera.. Skrg Sya Tidak Boleh Bau Ape2.. Sbb Pening ? Adakah Normal?

5 Các câu trả lời

Sis macam saya juga. Masa kahwin tu time period. Habis majlis dua2 belah pihak yg beza seminggu tu, dah habis period dan rasa lemah sangat. Penat yg teramat. Orang dok cakap2, InsyaAllah lekat cepat ni sbb kahwin msa period. Bila kita cerita kat mak yg badan penat sangat, mak pun cakap, mak pun sama. Sampai demam sebab penat 😂🤭. Jadi saya ignore je lah segala rasa lemah lesu tu. Ingatkan penat sebab kenduri kendara. Rupa2 nya, alhamdulillah betul2 lekat. Semoga sis pun dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

4y trước

Skrg sy dah 24w 😂

Kdang2 sbb hormon sis.. Lps kawin mmg period akn dtg lewat lepas tu symtom2 mcm preggy pun ada

4y trước

Alhamdulillah sy pregnant...skrg dh masuk 6bulan 😅

dah buat upt? in shaa allah kalau result positive . alhamdulillah dan tahhniah

4y trước

Tahu xpe..dah lma.. Nk brsalin dh pun..hahaha tgl 3bulan je lg 🤣🤣

Dah lewat period ke? Kalau dh lewat nanti boleh check UPT

5y trước

Mmg lepas kawin sy baru habis period..xbeli lgi

Tanda2 pregnant kot. Normal je tu

4y trước

Alhamdulillah 😊